RENDER PRO

  A speciális render modul rendkívül jó minőségű megjelenítést biztosít rövid idő alatt. A CAD Decor-hoz és a CAD Konyha-hoz is kapcsolható. A természetes megvilágítás hatását kelti a megtervezett belsőtérben. A napfényt és a mesterséges fényt is lámpákkal modellezi. A szórt fény generálása halogénekkel történik, a pont- és a napfény hatása a látványkép teljes fényeloszlásában megnyilvánul. Továbbá a megvilágításokban történő összes változás nyomon követhető a teljes megvilágítás számításának folyamán, amelyeket a valós idejű megjelenítés eredményez. A lerövidült idő és a valósághű képi megjelenítés a videokártya (GPU) és a processzor (CPU) hatékony együttműködésének az eredménye. A Render PRO két algoritmusa: Radiosity – teljes megvilágítás és a Raytracing – a visszatükröződött és megtört fénysugarak elemzése.

  Radiosity

  A funkció legfőbb előnye, hogy a kiszámított fényeloszlást megjegyzi, így a renderelt látványterv bármilyen irányból megtekinthető további számítás nélkül. Ez a megoldás különösen hasznos segítség video filmek készítése esetén. A Radiosity panel legfontosabb eszköze közvetett fény számításának. A folyamatok számítása interaktív - a START gomb megnyomása után a felhasználó továbbra is módosíthatja a beállításokat szabadon változtatható paraméterek figyelembevételével (szín, intenzitás, tartomány és kúpszög). Visszatérés a Render Pro fülre a globális megvilágítás frissülését eredményezi néhány másodpercen belül. Az alkalmazás legújabb verziójában arra is van lehetőség, hogy megváltoztassuk az anyagok emissziós tulajdonságait. Ezen felül, még az emissziós tulajdonságok változásának számítási folyamata alatt, a program néhány másodperc múlva reagál és megjeleníti a változás hatását az egész látványterven.

  Raytracing

  Segítségével a tükörhatású objektumokról visszavert vagy az áttetsző anyagokon (pl: üveg) megtört fénysugarak általi megvilágítás számítható ki. Így a terv összes üveg, fém és kerámia eleme teljesen valósághű lesz az elkészült látványterven. 4 szintű minőségi beállítás (1x1, 1x1 AA, 2x2 és 2x2 AA, az 'AA' rövidítése anti-aliasing és 1x1/2x2 az 1 képponton áthaladó sugarak száma) között választhatunk így lehetővé válik a legoptimálisabb arány beállítása a számítási idő és a vizuális effektek között. Ez az innovatív számítási módszer biztosítja a természetes hatás megjelenítését a felületen és lehetővé teszi az üveg, fém és kerámia tárgyak tökéletes megjelenítését.
  A képgenerálás ideje 293 másodperc. A látványterv 352.397 felületet tartalmaz. Megvilágítás: halogén lámpa – 10 db. Számítógép paraméterek: Processzor - Intel Quad Core 2,6 GHz, videókártya - GeForce GTX 560 Ti, RAM - 8GB
  A képgenerálás ideje 140 másodperc. A látványterv 243.650 felületet tartalmaz. Megvilágítás: halogén lámpa – 5 db, emissziós tárgy – 1 db. Számítógép paraméterek: Processzor - Intel Core i7-2600 CPU 3,40 GHz, videókártya - GeForce GTX 560Ti, RAM - 8 GB.
  A képgenerálás ideje 135 másodperc. A látványterv 207.000 felületet tartalmaz. Megvilágítás: halogén lámpa – 6 db, emissziós tárgy – 1 db. Számítógép paraméterek: Processzor - Intel Quad Core 2,6 GH, videokártya - GeForce GTX 560 Ti, RAM - 4 GB. Tekintse meg a Professional Render Modulról készült információs anyagunkat! Egy rövid – vágás nélküli – video a Render PRO működéséről az alábbi ablakban tekinthető meg:

  További letölthető dokumentumok

  különbségek a Standard- és Professional Render között (A letöltés és kicsomagolás után a mappát tetszőleges helyre másolva indítsa el a start.exe-t.)
  Amennyiben nem tudja megnyitni a pdf formátumu fájlokat, töltsön le és telepítsen fel a számítógépére ehhez szükséges ingyenesen használható programot 

  (pl: itt kereshet ilyen programokat), vagy kérje a rendszergazda segítségét.

  Figyelem! A CAD Decor és CAD Konyha programok helyes működése nem garantált a listától eltérő videokártyák használata esetén.
  Ha számítógépe/notebookja 8 GB, vagy több, RAM-al rendelkezik 64 bit-es operációs rendszer használata szükséges.

  Kapcsolat

  Szigetszentmiklós,

  Tordai u. 16/A

  • : +36 (70) 312 6339

  • : +36 (70) 530 7276

  • :   info@caddecor.hu

  • :   office@caddecor.hu

  Hírlevél

  Sütik (cookies)