CAD DECOR

  CAD Decor - 3D lakberendező program! Látványterv, bemutató videó, 3D animáció! Éld ki kreativitásodat, álmodj, tervezz, valósítsd meg!

  CAD Decor - kitűnő multifunkciós eszköz fürdőszobastúdióknak és lakberendezőknek egyaránt. Nagyfokú szabadságot és rugalmasságot biztosít a tervezés teljes folyamatában. Használata egyszerű és logikus, a tervezés egymásra épülő lépésekből áll. A legjobb választás azoknak, akiknek a design és a látvány éppen olyan fontos, mint a pontos műszaki tartalom. A látványtervek elkészítése így igazi örömmé válik még a laikus tervező számára is.

  INFORMÁCIÓK

  INFORMÁCIÓK

  bármely lakótér, iroda vagy enteriőr látványterve könnyedén és intuitív módon elkészíthető a segítségével. Legyen fürdőszoba, társalgó, hálószoba, iroda, nappali, szálloda vagy akár egy konferenciaterem. De speciális igényeknek is megfelel a program, segítségével pl: könyvtárak látvány- és designterve is megvalósítható.
  fejlett tervezési és szerkesztési funkciókkal rendelkezik - egyedi burkolólap adatbázisok elkészítése, változó paraméterek beállítása, stb. - segítségével egyszerűen generálhatóak részletes riportok a felhasznált anyagok, festékek mennyiségéről is.
  kiterjedt gyártói adatbázisokkal rendelkezik a különféle 3D-s modellek, berendezési tárgyak (szaniterek, bútorok, kanapék, lámpák, belsőépítészeti- és dekorációs elemek, stb.) terén is. Felhasználóinknak lehetősége van szabadon saját 3D-s adatbázist is készíteni és használni a tervezés során.
  a program segítségével gyorsan és egyszerűen készíthető jó minőségű látványterv, bemutató videó, vagy egyéb animáció 3D-benis. A műszaki dokumentációt (pl: burkolatkiosztás) a látványterv elkészítésével párhuzamosan a program elkészíti.

  EXTRÁK

  EXTRÁK

  logo-renderpro.png

  Render PRO
  modul

  Rendkívül jó minőségű megjelenítés biztosítása  rövid  idő ...
  logo-szolgaltatasi-csomag.png

  Szolgáltatási csomag

  Programjaink ingyenes szolgáltatási  csomagot  is tartalmaznak ...

  KÉPEK

  KÉPEK

  hamarosan...

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  logo-funkciok2-11.png

  CAD Decor
  funkciók

  logo-infoanyagok.png

  Letölthető
  információ

  logo-arlista.png

  Aktuális
  árlista

  logo-rendszerkovetelmenyek.png

  Rendszer
  követelmények

  SZOFTVER MEGOLDÁSOK

  SZOFTVER MEGOLDÁSOK

  ok_elenk-05.png

  KONYHA

  Egyedi konyhák, bútorok, szekrények tervezéséhez.
  ok_elenk-04.png

  DECOR PRO

  Nagyon jó minőségű megjelenítés biztosítása rövid idő alatt.
  ok_elenk-03.png

  NET +

  Egyszerűen használható on-line látványtervező program.
  ok_elenk-02.png

  3D KATALÓGUS

  On-line animáció gyűjteméy, hatásos marketing eszköz.

  Hírlevél

  Copyright © 2017 F-EasySystem Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu