CAD KONYHA

  CAD Konyha - konyhatervező program számtalan hasznos funkcióval! 3D látványterv, lakberendezési ötletek, 3D animáció, bemutató videó - tervezés határok nélkül, egyszerűen!

  CAD Konyha egy modulárisan felépülő program, amely elsősorban konyhai látványtervek és műszaki dokumentáció készítésére szolgál. Opcionális kiegészítő modulok: Modul létrehozása és szerkesztése Saját szekrények modul design kerámia burkolólapok szerkesztő Baz csempe, CAD Cutting, Render PRO. A legújabb verziója CAD Konyha használhatja a legtöbb belsőépítészeti bázisok és adalékanyagok és bázisok gyártói 3D-s modellek, a korábban rendelt csak a CAD Decor.

  INFORMÁCIÓK

  INFORMÁCIÓK

  bármely lakótér, iroda vagy enteriőr látványterve könnyedén és intuitív módon elkészíthető a segítségével. Legyen fürdőszoba, társalgó, hálószoba, iroda, nappali, szálloda vagy akár egy konferenciaterem. De speciális igényeknek is megfelel a program, segítségével pl: könyvtárak látvány- és designterve is megvalósítható.
  fejlett tervezési és szerkesztési funkciókkal rendelkezik - egyedi burkolólap adatbázisok elkészítése, változó paraméterek beállítása, stb. - segítségével egyszerűen generálhatóak részletes riportok a felhasznált anyagok, festékek mennyiségéről is.
  kiterjedt gyártói adatbázisokkal rendelkezik a különféle 3D-s modellek, berendezési tárgyak (szaniterek, bútorok, kanapék, lámpák, belsőépítészeti- és dekorációs elemek, stb.) terén is. Felhasználóinknak lehetősége van szabadon saját 3D-s adatbázist is készíteni és használni a tervezés során.
  a program segítségével gyorsan és egyszerűen készíthető jó minőségű látványterv, bemutató videó, vagy egyéb animáció 3D-benis. A műszaki dokumentációt (pl: burkolatkiosztás) a látványterv elkészítésével párhuzamosan a program elkészíti.

  EXTRÁK

  EXTRÁK

  logo-renderpro.png

  Render PRO
  modul

  Rendkívül jó minőségű meg- jelenítés biztosítása  rövid  idő ...
  logo-szolgaltatasi-csomag.png

  Szolgáltatási csomag

  Programjaink ingyenes szolgálta- tási  csomagot  is tartalmaznak ...

  KÉPEK

  KÉPEK

  hamarosan...

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

  logo-funkciok2-11.png

  CAD Decor
  funkciók

  logo-infoanyagok.png

  Letölthető
  információ

  logo-arlista.png

  Aktuális
  árlista

  logo-rendszerkovetelmenyek.png

  Rendszer
  követelmények

  SZOFTVER MEGOLDÁSOK

  SZOFTVER MEGOLDÁSOK

  ok_elenk-06.png

  DECOR

  Egyedi konyhák, bútorok, szekrények tervezéséhez.
  ok_elenk-04.png

  DECOR PRO

  Nagyon jó minőségű megjelenítés biztosítása rövid idő alatt.
  ok_elenk-03.png

  NET +

  Egyszerűen használható on-line látványtervező program.
  ok_elenk-02.png

  3D KATALÓGUS

  On-line animáció gyűjteméy, hatásos marketing eszköz.

  Hírlevél

  Copyright © 2017 F-EasySystem Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu